Hjemmesider til vandværker fordi...

Vandværksmænd og -damer ved en masse om vand, og det er den viden vi gerne vil bringe ud til forbrugeren. Vand behøver nemlig ikke være kedeligt og svært at forstå.

Hos Videnporten bruger vi ikke vores kræfter på dyre animationer, video og smarte klip, vi mener nemlig de fjerner fokus fra det vandværket ønsker at fortælle forbrugeren. Vi fokuserer på funktion, aflastning på telefonen og selvbetjeningsløsninger, der kan gøre det lidt lettere at være vandværksmand eller -dame.

Vores løsninger er komplette:
Vi sørger for fotografering af vandværket, både ude og inde, vi udarbejder tekster og indhold til hele løsningen, vi sørger for login ved valg af intranetløsning. I får altså en færdig hjemmeside helt uden besvær. 

Vi spiller gerne sammen med andre. Hos os spiller det ikke nogen rolle hvilket FAS-system i bruger eller hvor i har jeres hjemmesideløsning nu. 

Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi præsenterer løsningen, evt. udenfor normal arbejdstid og gerne ude på vandværket. På mødet gennemgår vi sammen vandværkets behov, hjemmesideløsningens opbygning og funktioner. 

Du kan læse meget mere om os her.